Coronamaatregelen

Lieve leden, vrienden, geïnteresseerden van de Lutherse gemeenschap van ‘Brandpunt Haarlem’,

Zoals jullie allen zullen hebben meegekregen houdt het Coronavirus stevig huis in de wijde wereld. Ook Nederland en ons leefgebied zullen er, in een grotere mate dan nu al het geval is mee te maken krijgen. Wij voelen ons, mede met het oog op onze gemeenschap, met haar meerdere oudere leden, genoodzaakt de vieringen van de komende weken NIET te laten plaatsvinden.

Het is een ingrijpende maatregel die we niet licht en gemakkelijk nemen, maar het lijkt op dit moment toch het verstandigst.

Dit alles neemt niet weg dat we elkaar in onze gebeden kunnen blijven noemen en dat we elkaar kunnen blijven vasthouden al is het voor een tijdje slechts figuurlijk en in gedachten.

Het is bizar en ook wat onwerkelijk om te merken hoe de Lijdenstijd, als voorbereidingstijd op Pasen zo’n grimmig voorkomen krijgt. Dat we het zicht op het Licht van Pasen niet verliezen, de moed en het hart hoog houden en blijven uitzien naar uitkomst!

Om kort te gaan: op zondag 15 maart, 22 maart en 29 maart geen dienst. Ook de kringen en andere activiteiten in het Jeugdlokaal gaan tot nader bericht niet door.

Lieve groet, van huis tot huis, ds. Sietse van Kammen