Stadsklooster

Stadsklooster Haarlem┬áis op verschillende plekken in de stad te vinden, en – tot aan de coronamaatregelen – ook in de Lutherse kerk aan de Witte Herenstraat 22 in Haarlem. Mogelijk worden bijeenkomsten van het Stadsklooster in de toekomst ook weer in ons kerkgebouw gehouden. Daar wordt u dan nader over ge├»nformeerd. Voor nu zijn de activiteiten van het Stadsklooster te vinden via https://www.stadskloosterhaarlem.nl/

Veel mensen denken na over zichzelf en de zin van het leven. Ieder op zijn eigen manier. Waar kun je dat beter doen dan op plekken die daarvoor bedoeld waren? Open en vrij, met of zonder woorden, met je hoofd of met je hart, alleen of samen. Op jouw manier. Wij hopen dat je in Stadsklooster Haarlem iets vindt wat je raakt.

Het Stadsklooster Haarlem wil wat verdwenen is weer teruggeven aan de stad. Op een moderne manier en op meerdere plekken in de stad kun je tot rust komen, luisteren naar muziek, de dagelijkse sleur doorbreken, iets kostbaars in iets ouds ontdekken en wie weet groeien in wie je bent en wat je wilt.