De eetclub op Haarlem Sociaal Culinair

Vanuit de Lutherse kerk, in samenwerking met bewoners uit de Witte Herenstraat, bemensen we een kraam op dit evenement op zondag 9 juni. We verkopen lekkere hapjes en brengen de maandelijkse eet-club onder de aandacht die iedere derde maandag van de maand plaatsvindt in ‘Ontmoeting’ (m.u.v. juli en augustus). Ook vragen we aandacht voor het uitdeelpunt van gratis voedsel, wat vanaf 27 mei wekelijks op maandag wordt georganiseerd.

Over Haarlem Sociaal & Culinair

Maak kennis met de sociale én culinaire kant van Haarlem op zondag 9 juni op de Nieuwe Groenmarkt. Tussen 13.00-16.00 uur kun je genieten van lekkere hapjes en drankjes voor een klein prijsje.

Samen eten aan lange tafels met vrienden en familie is een mooie traditie. In vrijwel alle culturen wereldwijd gebeurt dit. Maar voor mensen die niet zomaar kunnen terugvallen op familie of vrienden en voor mensen die lang niet altijd genoeg geld hebben voor de dagelijkse maaltijd is samen eten niet vanzelfsprekend. Daarom vindt voor de 3e keer Haarlem Sociaal & Culinair plaats, georganiseerd door Stem in de Stad, Buurts, de Antonius Gemeenschap en 10 andere organisaties plus vele vrijwilligers die koken met en voor alle Haarlemmers.

#sameneten #haarlem #omziennaarelkaar #sociaalenculinair #eetclubLuthersekerk