Diaconale actie Lutherse mondkapjes

Waar ben je deze dagen zonder trendy mondkapje?

Onze diaconie heeft een actie gewijd aan mondkapjes met een luthers tintje. De mondkapjes zijn nu verkrijgbaar bij diaconaal centrum In de Zwaan, Rivierenbuurt, Amsterdam, en online te bestellen! Ze zijn verkrijgbaar met lutherrozen, zwaantjes en notenbalken. Zie de foto onder dit bericht. (Op dit moment zijn overigens alleen de mondkapjes met zwaantjes op voorraad, de andere mondkapjes zullen binnenkort weer beschikbaar zijn).

Deze mondkapjes zijn bedoeld voor gebruik in de openbare ruimte en het openbaar vervoer. Deze mondkapjes zijn GEEN medische mondkapjes, en daarom ook niet te gebruiken in contact met iemand die met het coronavirus is besmet.

Bestellen

Online bestellen kan door een mailtje te sturen naar info@diaconie.com, o.v.v. uw adres.

Wij vragen een vrijwillige bijdrage voor materiaalkosten en portokosten. Bijvoorbeeld €5,00 + €1,82 per stuk, of zoveel meer of minder als u wilt betalen. U kunt uw gift overmaken naar NL80INGB0004620048 t.n.v. Diaconie Evangelisch-Lutherse Gemeente te Amsterdam o.v.v. ‘mondkapje’. De opbrengst van deze mondkapjes zal worden besteed aan het diaconale werk van de gemeente, waaronder diaconale hulp in Amsterdam en wereldwijd m.b.t. de coronacrisis.

Voor meer informatie over diaconaal centrum In de Zwaan en het diaconale werk van onze gemeente zie www.diaconie.com.