Diensten mei 2021

Zolang de lockdownmaatregelen voortduren vinden er geen fysieke kerkdiensten plaats, en gaan activiteiten – waar mogelijk – digitaal door. Dat geldt ook voor de vieringen rond Pasen. Dit is hoe we de diensten toch voortzetten:

  • Liturgische Groet uit Haarlem. Op elke zondag in mei is hieronder op zondagochtend vanaf 09:00 uur een korte digitale viering (‘Liturgische Groet’) te bekijken vanuit de Lutherse Kerk Haarlem.
  • Digitaal koffiemoment op zondagochtend. Op 30 mei (vanaf 10.30 uur) is er een digitaal ontmoetingsmoment via Zoom. De inloggegevens staan steeds hieronder.
  • Een Goed Halfuur vanuit Amsterdam. Op alle zondagen is er verder ook een zondagochtendgebed (‘Een Goed Halfuur’) vanuit de Oude Lutherse Kerk in Amsterdam.

Liturgische Groet op zondag

Vanaf 09:00 uur is een korte digitale paasviering te volgen vanuit de Lutherse Kerk Haarlem. De dienst is vanaf dat tijdstip op elk gewenst moment te starten. Voorganger is ds. Sietse van Kammen (2/5 en 16/5), ds. G. Scholten (9/5), ds. I Leng Tan (23/5 Pinksteren) en ds. C. Pumplun (30/5). De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Klaas Koelewijn. De viering is verder op elk gewenst moment van de dag terug te kijken.

Zondag 30 mei 2021: digitaal koffiedrinken

Rond de klok van 10.30 uur is er gelegenheid om elkaar in Haarlemse setting (maar iedereen is welkom!) even te ontmoeten bij het ‘digitaal koffiedrinken’.

Dat doen we digitaal via Zoom. Dit zijn de inloggegevens:

Gebruik deze link of log bij Zoom.us in met de volgende gegevens:

Meeting ID: 786 2675 6145
Passcode: luthers

Let op: de passcode is in kleine letters. Géén hoofdletters!

We hopen op een grote opkomst! Lukt inloggen niet? Stuur dan even een berichtje naar info@luthersekerkhaarlem.nl.

Terugkijken eerdere diensten

Eerdere Liturgische Groeten en opnamen van het zondagochtendgebed zijn terug te kijken op onze video-pagina, of rechtstreeks op het YouTubekanaal van de kerk.