Diensten juni 2021 – De kerk gaat weer open!

We zitten aan het eind van de harde lockdown, en dat betekent dat we binnenkort weer de reguliere kerkdiensten op zondagochtend weer opstarten. Op zondag 27 juni gaat de kerk weer open, en bent u van harte welkom bij de viering. Wel moeten we nog enige maatregelen in acht nemen. Zoals mondkapje voor als we lopen en anderhalve meter afstand houden enz. enz. Parkeren op het kerkterrein is zeer beperkt mogelijk in verband met verbouwing van het Luthers Activiteiten Centrum Haarlem (LACH, het Jeugdlokaal). Tot die tijd gaan de digitale momenten op zondagochtend door:

Liturgische Groet op zondag

Vanaf 09:00 uur is een korte digitale paasviering te volgen vanuit de Lutherse Kerk Haarlem. De dienst is vanaf dat tijdstip op elk gewenst moment te starten. Voorganger is ds. Sietse van Kammen (6/6 en 20/6) en ds. G. Scholten (13/6). De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Klaas Koelewijn. De viering is verder op elk gewenst moment van de dag terug te kijken.

Terugkijken eerdere diensten

Eerdere Liturgische Groeten en opnamen van het zondagochtendgebed zijn terug te kijken op onze video-pagina, of rechtstreeks op het YouTubekanaal van de kerk.