Diensten februari 2021

Zolang de lockdownmaatregelen voortduren vinden er geen fysieke kerkdiensten plaats, en gaan activiteiten – waar mogelijk – digitaal door. Dit is hoe we de diensten toch voortzetten:

  • Liturgische Groet uit Haarlem. Om de week is er op zondagochtend een korte digitale viering (‘Liturgische Groet’) vanuit de Lutherse Kerk Haarlem.
  • Digitaal koffiemoment op zondagochtend. In de weken dat er geen Liturgische Groet is, is er om 11.30 uur een digitaal ontmoetingsmoment via Zoom. De inloggegevens staan steeds hieronder.
  • Een Goed Halfuur vanuit Amsterdam. Op alle zondagen is er verder ook een zondagochtendgebed (‘Een Goed Halfuur’) vanuit de Oude Lutherse Kerk in Amsterdam.

Zondag 28 februari 2021: digitaal koffiedrinken

Vanaf 10:30 uur is via deze link het Zondagochtengebed ‘Een Goed Halfuur’ te zien vanuit de Oude Lutherse Kerk in Amsterdam.

Rond de klok van 11.30 uur, is er gelegenheid om elkaar in Haarlemse setting (maar iedereen is welkom!) even te ontmoeten bij het ‘digitaal koffiedrinken’.

Dat doen we digitaal via Zoom. Dit zijn de inloggegevens:

Gebruik deze link of log bij Zoom.us in met de volgende gegevens:

Meeting ID: 790 5980 5908
Passcode: luthers

Let op: de passcode is in kleine letters. Géén hoofdletters!

We hopen op een grote opkomst! Lukt inloggen niet? Stuur dan even een berichtje naar info@luthersekerkhaarlem.nl.

Zondag 21 februari 2021: Liturgische Groet uit Haarlem

Vanaf 09:00 uur is een korte digitale viering te volgen vanuit de Lutherse Kerk Haarlem. De dienst is vanaf dat tijdstip op elk gewenst moment te starten. Voorganger is ds. Sietse van Kammen, en de muzikale begeleiding wordt verzorgd door Klaas Koelewijn. De viering is verder op elk gewenst moment van de dag terug te kijken.

Terugkijken eerdere diensten

Eerdere Liturgische Groeten en opnamen van het zondagochtendgebed zijn terug te kijken op onze video-pagina, of rechtstreeks op het YouTubekanaal van de kerk.